Location – Sweden: Applikationskonsult till Optimity i Malmö

Är du intresserad av en ny utmaning på ett av Sveriges mest spännande mjukvarubolag med inriktning på Supply Chain Planning. I så fall skall du fortsätta att läsa denna annons.  Optimity söker för närvarande ambitiösa individer som brinner för logistik och planering och inte är rädd för att använda modern teknik för att optimera våra kunders flöden. Vi ser gärna att du tar ett stort ansvar från dag 1 och på några års sikt hoppas vi att du är en nyckelperson inom bolaget.

Rollbeskrivning:

Din primära roll på Optimity blir att vara en del av ett team som levererar smarta och kreativa lösningar till våra kunder. Du kommer om du så önskar tidigt att få ett stort ansvar både mot kund och inom bolaget. Exempel på arbetsuppgifter nedan.

 • Analysera och dokumentera kunders krav och behov runt supply chain planning
 • Konfigurera Optimitys mjukvara enligt kundkrav
 • Utbilda kunder på Optimitys applikation
 • Integrera mot affärssystem
 • Testa och verifiera kundlösningar
 • Projektledning
 • Då företaget växer så kommer ytterligare arbetsuppgifter och roller att identifieras kontinuerligt

I Sverige har Optimity kontor i både Stockholm och Malmö. För närvarande söker vi personal till vårt Malmökontor.

Arbetet sker både ute hos kund och från kontoret. Dock så bör du vara inställd på att det kan förekomma en del resdagar och då framförallt inom Sverige eller Norden.

Krav:

 • Civilingenjörsutbildning. Helst med fokus på Supply Chain Management men också med inslag av programmering och eller datakunskap
 • 0-3 års arbetslivserfarenhet. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet så är det stort plus om den är kopplad till logistik och implementation av affärssystem eller liknande
 • Grundläggande programmeringskunskaper i framför allt SQL är ett krav. Djupare kunskaper är en fördel
 • Som person bör du vara analytisk, öppen för nya möjligheter samt tycka om att exponera dig för nya utmaningar

Ansökan:

Ansök genom att maila ditt CV och brev till rekrytering@optimity.seSenaste ansökningsdatum är 2018-12-31

Optimity AB arbetar med en rad stora och välrenommerade kunder. Fokus ligger på att hjälpa dessa företag att bättre optimera den oftast komplexa värdekedjan från leverantör till slutkund. Detta görs med hjälp programvaran Optimity Demand & Supply Balance som gör det enkelt att applicera toppmoderna matematiska optimeringsberäkningar på våra kunders värdekedja. Exempel på kunder som vi arbetar med idag är: Swedish Match,  Löfbergs, ABB, Orkla, Trelleborg, Verisure.

Optimity kan erbjuda dig en dynamisk arbetsplats där du snabbt kommer att få mycket befogenheter och ansvar. Du kommer också få väldigt bra förutsättningar för att utveckla dig själv och dina kunskaper inom Supply Chain Management genom att arbeta tillsammans med mycket erfarna kollegor.  På Optimity har de flesta konsulter många års erfarenhet av att leverera planeringslösningar till erkänt duktiga och framgångsrika globala företag.